Mořský jazyk Saint-Germain

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
914 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
70 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z ryby použijeme pouze filety.
  • 2
    Rozpustíme máslo, ve kterém osolené a opepřené kousky ryby namočíme a potom obalíme ve strouhance. Tento postup 2x opakujeme.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla a obalené kousky usmažíme z obou stran dozlatova.
  • 4
    Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Usmažíme na stejné pánvi jako rybu. Podáváme s tatarskou omáčkou, do které nakapeme trochu rybí omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.