Mořský okouník podávaný s fazolkami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
10 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky mořského okouníka omyjeme a osušíme. Pokrájíme na kousky. Osolíme, opepříme a zakapeme šťávou vymačkanou z poloviny citronu.
  • 2
    Fazolky omyjeme a odstraníme z nich vlákna. Do kastrolu vlijeme olej a rozehřejeme ho. Šalotku oloupeme a nasekáme nadrobno a přidáme na olej. Necháme ji zesklovatět. Pak na olej přihodíme nasekaný fenykl, saturejku a nakrájené fazolky. Osolíme, opepříme a zalijeme drůbežím vývarem. Dusíme 15 minut.
  • 3
    Pak na fazolky přidáme plátky ryby, přikryjeme kastrol poklicí a dusíme dalších 15 minut. Před podáváním nadrobno nasekáme petrželku a rybu zasypeme čerstvou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.