Mořský okouník se zeleninou

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce ryby osušíme, pokapeme octem, osolíme a opepříme.
  • 2
    Mrkev a celer oloupeme a nakrájíme na plátky. Zeleninu chvíli podusíme na másle, osolíme a zalijeme vínem. Přidáme omytý pórek nakrájený na kolečka a dusíme ještě 5 minut. Nakonec vmícháme nasekanou petrželku.
  • 3
    4 čtverce alobalu potřeme máslem a položíme na ně porce okouníka. Pokryjeme podušenou zeleninou a alobal uzavřeme.
  • 4
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.