Mořský vlk v bramborové košilce

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety osušíme, pokapeme šťávou z 1 citrónu, okořeníme solí a pepřem. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenoučké plátky a vějířovitě je rozložíme na filety. V pánvi zahřejeme olivový olej, opatrně do něj vložíme ryby bramborami směrem dolů a 4 minuty opékáme, pak ryby otočíme, pánev přemístíme do předehřáté trouby a pečeme 10 minut při 160 °C. V pánvi zahřejeme máslo, přidáme bylinky a zbývající citrónovou šťávu, okořeníme solí a pepřem. Ryby rozdělíme na talíře a přelijeme horkou bylinkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.