Mozzarellové řezy

40 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
851 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
53 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
340 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ančovičky nasekáme, promícháme s nasekanou petrželkou, přidáme kapary, citronovou šťávu, vše chvíli podusíme na másle. Odstavíme z plotny.
  • 2
    Mozzarellu nakrájíme na 8 plátků, vždy 1 plátek vložíme mezi dva krajíčky veky, které namáčíme v rozkvedlaných, osolených a opepřených vejcích. Nakonec řezy obalíme ve strouhance a po obou stranách do zlatova osmažíme v rozehřátém oleji.
  • 3
    Pokrm upravíme na talíře, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.