Mrkev na česneku

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou, na nudličky nakrájenou mrkev podusíme v troše osolené vody do poloměkka. Scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu a za stálého míchání na ní zprudka osmahneme česnek utřený se solí, pepř a nasekanou petrželku. Přidáme mrkev, sušené droždí a dusíme tak dlouho, až bude mrkev úplně měkká. Podáváme jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.