Mrkvová polévka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
63 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
128 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nastrouháme mrkev a osmahneme ji na oleji.
  • 2
    Zalijeme vodou a přivedeme k varu.
  • 3
    Polévku okořeníme solí, pepřem, vegetou a kari.
  • 4
    Přidáme česnek a vaříme.
  • 5
    Rozšleháme vejce a vmícháme krupici.
  • 6
    Ze směsi děláme knedlíčky,které dáváme do horké polévky a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.