Mufloní guláš s bramborami

150 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
30 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mufloní maso očistíme, nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, papriky bez jádřinců na slabé proužky, česnek prolisujeme, žampiony nakrájíme na plátky, očištěné brambory na kostičky, nakládané fazole a rajčata scedíme.
  • 2
    V hrnci na horkém sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme novým kořením, jalovcem, bobkovým listem, kmínem, orestujeme, posypeme mletou paprikou, podlijeme pivem, přidáme polovinu česneku a dusíme téměř doměkka. Občas podle potřeby podléváme horkou vodou. Nyní přidáme zbylý česnek, houby, papriky, brambory, rajčata, podle potřeby přilijeme vodu, dochutíme podravkou a dodusíme. Těsně před odstavením ovoníme majoránkou, přidáme scezené fazole, prohřejeme a odstavíme.
  • 3
    Hotový guláš podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.