Mušle s kokosovým mlékem
35 min.
Ingredience
- 1špetkaŠafrán
- 100mililitrůVývar drůbeží
- 100mililitrůVíno bílé
- 4gramyPetržel - nať
- 1gramChilli paprička
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůKokosové mléko
- 2lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 20kusůMušle srdcovky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
11 g
Cukr
253 mg
Postup přípravy
- 1Pažitku a petržel nasekáme. Mušle necháme rozmrazit.
- 2Vývar uvedeme k varu, přidáme šafrán, víno, sekanou petržel a chilli. Osolíme a opepříme. Směs necháme varem zredukovat na polovinu. Pak vlijeme kokosové mléko a zahustíme škrobem.
- 3Nakonec do omáčky vhodíme omyté mušle a necháme jen prohřát. Servírujeme posypané pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.