Nadívaná krůtí roláda
70 min.
Ingredience
- 1500gramůKrůtí prsa
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- Marináda
- 125mililitrůVíno červené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 45gramůCukr třtinový
- 2stroužkyČesnek
- Nádivka
- 155gramůŠunka dušená
- 115gramůStrouhanka
- 3lžícePetržel kudrnka
- 50gramůCibule
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
21 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
696 mg
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Krůtí prsa nařízneme, rozevřeme, naklepeme paličkou na maso, osolíme a opepříme. Všechny suroviny na nádivku - nakrájenou cibuli, strouhanku, šunku posekanou nadrobno a nasekanou kudrnku smícháme, kopeček dáme na každý plátek masa, stočíme a zajistíme párátkem.
- 2Rozehřejeme gril, grilujeme 20 minut. Po 15 minutách potřeme maso marinádou z červeného vína, soli, pepře, utřeného česneku a třtinového cukru. Maso je hotové, když z něho po píchnutí vytéká čirá tekutina. Čas celkového grilování by měl být přibližně 1 hodina.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.