Nadívané cibule

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zbavíme svrchní slupky cibule a vložíme do vroucí osolené vody. 15 minut vaříme, slijeme vodu a necháme cibule vychladnout.
  • 2
    Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a na malé kousky nakrájíme.
  • 3
    Rozpálíme olivový olej, pokrájený česnek, rajčata, rozmarýn osmahneme a přidáme zakysanou smetanu.
  • 4
    Osolíme, opepříme a 5 minut podusíme.
  • 5
    Seřízneme vychladlé cibule na obou koncí, vydlabeme a plníme rajčatovou směsí.
  • 6
    Každou cibuli zabalíme do plátku anglické slaniny a propíchneme špejlí.
  • 7
    Dáme do mísy a zapékáme 20 minut při 200 stupních.
  • 8
    Před podáváním posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.