Nadívané vepřové řízky

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
37 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
79 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z masa odřízneme přebytečný tuk, řízky nařízneme po délce, rozevřené maso otevřeme, osolíme a opepříme. Do středu řízku vložíme bazalkové listy a rajčatový protlak smíchaný se sýrem.
  • 2
    Stiskneme maso, aby se rýha zakryla a každý řízek zabalíme do plátku šunky. Vložíme je do pekáče, potřeme olejem a pečeme v předehřáté troubě 40 minut. Poté je necháme 10 minut vychladnout.
  • 3
    Do mixéru dáme vypeckované černé olivy, olivový olej a česnek, rozmixujeme do hladka. Vzniklou pastu podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.