Nadívaný kapr

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
24 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra omyjeme a osolíme.
  • 2
    Oloupanou cibuli nadrobno rozsekáme a osmahneme na oleji. Rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme, přidáme k cibuli. Chvíli společně opražíme, potom přidáme nasekanou petrželku, pepř, mletou papriku a citronovou šťávu, vše dobře promícháme.
  • 3
    Připravenou nádivkou naplníme kapra a zašijeme. Rybu poté obalíme v mouce, vložíme do pekáče na horký olej a upečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Podáváme s dílky citronu a se salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.