Nádivka se sýrem po italsku

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
224 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvrdé rohlíky nakrájíme na kostičky, nasypeme do mísy a zalijeme mlékem. Necháme je naskáknout.
  • 2
    Olivy nakrájíme nadrobno a sýr nastrouháme.
  • 3
    Do mísy přidáme olivy, sýr, bazalku, oregano, sůl, pepř a rozšlehaná vejce s kypřícím práškem do pečiva, vše promícháme.
  • 4
    Srnčí hřbet vymažeme olivovým olejem, vysypeme hrubou moukou, naplníme formu nádivkou a pečeme při 170 stupních 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.