Nádivka se sýrem po italsku
60 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hrubá
- 1špetkaOregano sušené
- 1hrstOlivy černé
- 1špetkaKypřicí prášek do pečiva
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
- 1lžičkaBazalka
- 0,5hrnekMléko polotučné
- 4kusyRohlíky bílé
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
224 mg
Postup přípravy
- 1Tvrdé rohlíky nakrájíme na kostičky, nasypeme do mísy a zalijeme mlékem. Necháme je naskáknout.
- 2Olivy nakrájíme nadrobno a sýr nastrouháme.
- 3Do mísy přidáme olivy, sýr, bazalku, oregano, sůl, pepř a rozšlehaná vejce s kypřícím práškem do pečiva, vše promícháme.
- 4Srnčí hřbet vymažeme olivovým olejem, vysypeme hrubou moukou, naplníme formu nádivkou a pečeme při 170 stupních 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.