Nádivka z vepřového a telecího masa
30 min.
Ingredience
- 15gramůMáslo čerstvé
- 40gramůCibulka jarní
- 115gramůŠunka tradiční
- 445gramůTelecí maso mleté
- 225gramůVepřové maso mleté
- 30gramůOlivy černé
- 10gramůPetržel - nať
- 60gramůVejce slepičí
- 2gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 30gramůPistácie
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
14 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
748 mg
Cukr
907 mg
Postup přípravy
- 1Jarní cibulku osmahneme na másle. Ve velké míse ji smícháme s lehce rozšlehanými vejci a všemi ostatními surovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.