Nádivka zeleninová s játry
40 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 150gramůJátra drůbeží
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5gramůPelyněk obecný
- 5gramůMajoránka
- 40gramůStrouhanka
- 40gramůHrášek
- 1litrVoda pitná
- 0,5kusKvěták
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
27 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
15 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Květák rozebereme na růžičky a povaříme ve slané vodě 15 minut. Scedíme a necháme okapat.
- 2Květák vložíme do misky, rozmačkáme šťouchadlem, přidáme vejce, drůbeží játra pokrájená na malé kousky, osolíme, opepříme, přisypeme posekaný pelyněk a majoránku. Nakonec posypeme strouhankou a přidáme dvě lžíce nakládáného hrášku. Všechny suroviny dobře promícháme a dáme vychladit.
- 3Nádivka je vhodná do vepřových rolád.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.