Nádivka zeleninová s játry

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
27 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
15 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák rozebereme na růžičky a povaříme ve slané vodě 15 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Květák vložíme do misky, rozmačkáme šťouchadlem, přidáme vejce, drůbeží játra pokrájená na malé kousky, osolíme, opepříme, přisypeme posekaný pelyněk a majoránku. Nakonec posypeme strouhankou a přidáme dvě lžíce nakládáného hrášku. Všechny suroviny dobře promícháme a dáme vychladit.
  • 3
    Nádivka je vhodná do vepřových rolád.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.