Nakládaná Mozzarella Santa Lucia

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
24 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé kuličky Mozzarelly necháme okapat. Očistíme šalotku s červenou cibulí a nakrájíme je na tenká kolečka. Očištěný česnek drobně posekáme. Černé a zelené olivy bez pecek necháme okapat. Nakládaným feferonkám a beraním rohům odkrojíme stonky. Bazalku a petrželku omyjeme, vodu setřepeme, lístky otrháme a drobně pokrájíme.
  • 2
    Pokrájené bylinky dáme do mísy a promícháme s cibulí, česnekem, feferonkami, beraními rohy, olivami, červeným pepřem, a s olivovým a chilli olejem, balzamicovým octem a solí. Mozzarellu necháme ve směsi marinovat 1 hodinu. Podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.