Nakládaný sýr s pepřem a rajčaty

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
25 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme nálev: v hrnci přivedeme k varu 3 dl vody s 1 lžicí octa, cukrem, solí a hořčičným semínkem. Vaříme pomalu 5 minut a necháme nálev vychladnout.
  • 2
    Očistíme česnek a perlovou cibulku. Omyjeme cherry rajčata a necháme je okapat. Tvrdý ovčí sýr a Mozzarellu nakrájíme na kostky velikosti sousta. Omyjeme chilli papričku, rozkrojíme a zbavíme semínek. Snítky bylinek: tymián, bazalka, rozmarýn (po půl lžíce) omyjeme a necháme okapat.
  • 3
    Všechny připravené ingredience vložíme střídavě do větší zavařovací sklenice, prosypeme celým pepřem, zalijeme připraveným vychladlým nálevem. Sklenici uzavřeme a odložíme na tmavé chladné místo. Konzumujeme nejdříve po 12 hodinách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.