Nákyp z chleba a mangoldu
85 min.
Ingredience
- 300gramůChléb konzumní
- 300gramůMangold
- 2decilitryMléko polotučné
- 100gramůPórek
- 50gramůCeler - nať
- 50gramůPetržel - nať
- 200gramůSýr Eidam uzený 45%
- 3kusyVejce slepičí
- 5gramůPepř černý mletý
- 8gramůSůl
- 20mililitrůOlej slunečnicový
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
45 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Chléb nakrájíme na kostičky a v míse namočíme do mléka. Na pánvi zpěníme na 2 lžících másla nakrájený mangold, pórek, petrželovou a celerovou nať. Přidáme do mísy spolu se sýrem, zbytkem másla, ušlehanými vejci, solí, pepřem a promícháme. Napěchujeme do olejem vymazaného pekáče a dáme do středně vyhřáté trouby na hodinu zapékat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Nákyp z chleba a mangoldu
Musíme vyzkoušet 😁