Nákyp z chleba a mangoldu

85 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
45 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chléb nakrájíme na kostičky a v míse namočíme do mléka. Na pánvi zpěníme na 2 lžících másla nakrájený mangold, pórek, petrželovou a celerovou nať. Přidáme do mísy spolu se sýrem, zbytkem másla, ušlehanými vejci, solí, pepřem a promícháme. Napěchujeme do olejem vymazaného pekáče a dáme do středně vyhřáté trouby na hodinu zapékat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Nákyp z chleba a mangoldu
Musíme vyzkoušet 😁