Nákyp z těstovin
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůSýr Eidam cihla 30%
- 250gramůŠpagety, Makarony
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 2šálkyVepřové maso pečené
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceStrouhanka
- 0,5hrstPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1082 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
79 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Makaróny uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme nasekanou petrželovou nať, drobně nakrájené maso a opepříme. Vše podusíme a odstavíme.
- 2V míse utřeme žloutky s 1 lžící másla, přidáme maso, makaróny, zamícháme a na závěr lehce vmícháme tuhý sníh.
- 3Vše vložíme do vymaštěné a strouhankou vysypané zapékací mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme zhruba 30 minut.
- 4Pokrm podáváme se saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.