Nálev k nakládání pernaté zvěře

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
12 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nahrubo, očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo, zázvor nastrouháme na jemno. Do hrnce nalijeme vodu, přilijeme ocet, bílé víno, přisypeme cibuli, nastrouhanou zeleninu, přidáme jalovec, celý pepř, bobkový list a nové koření. Přivedeme k varu, osolíme a 15 minut povaříme. Vychladlý nálev slouží k nakládání zejména bažantů, koroptví, divokých holubů a podobně. Tento nálev vystačí na naložení přibližně 3 kilogramů masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.