Nejlepší bramboráky

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
232 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nastrouháme najemno, scedíme a dáme do mísy. Česnek utřeme se solí.
  • 2
    K bramborám přidáme česnek, koření, rozšlehané vejce, mouku a tolik mléka, aby bylo těsto středně husté.
  • 3
    Na troše rozpáleného oleje smažíme tenčí placičky, které odkládáme na ubrousek, aby se vsákl přebytečný tuk.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 4. 8. 2016
Nejlepší bramboráky
Dělala jsem malé bramboráčky, sůl a koření přidala dle potřeby. Použila jsem větší brambory, na čtyři porce 1 kg. Každopádně palec nahoru, byly fajn s čerstvou majoránkou ze zahrádky. 😎