Nejlepší bramborový salát

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
816 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
69 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodě uvaříme omyté brambory, zeleninu a vejce. Vše vychladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V míse promícháme s okapaným hráškem, na kostičky nakrájenými okurkami, najemno nakrájenou a spařenou cibulí. Přidáme hořčici, trochu nálevu z okurek, majonézu, sůl, pepř a cukr. Dobře promícháme a ozdobíme posekanou petrželovou natí. Před podáváním necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 27. 12. 2016
Nejlepší bramborový salát
Tento salát je dobrý. Nedávám hrášek a nesehnala jsem petrželku. Cibuli dávám červenou, její spaření je dobrý nápad, salát vydrží déle (nekvasí) a díky spaření cibule nenadýmá. Hodnotím kladně.