Nejlepší pečená štika

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
671 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchanou štiku očistíme od šupin a z obou stran na několika místech nařízneme kůži. Štiku osolíme a opepříme.
  • 2
    Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno, oloupaný česnek rozdrtíme, bylinky nasekáme najemno, citron důkladně omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Vše v misce promícháme s olejem.
  • 3
    Připravenou zeleninovou směsí štiku naplníme a zbylou náplní štiku potřeme na povrchu. Rybu dobře zabalíme do alobalu a na grilu pečeme zhruba 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.