Nejlepší škvarková pomazánka
22 min.
Ingredience
- 200gramůVepřové škvarky
- 3kusyVejce slepičí
- 500mililitrůVoda pitná
- 1kusCibule
- 2kusyOkurky nakládané
- 1lžičkaHořčice
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo. Vepřové škvarky umeleme. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno, oloupaný česnek prolisujeme, okurky jemně nastrouháme. Uvařená vychladlá vejce oloupeme a nastrouháme nahrubo.
- 2Umleté škvarky dáme do mísy a přidáme všechny ostatní suroviny. Pečlivě promícháme a před podáváním necháme v lednici vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.