Nevařená polévka s mandlemi

15 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
23 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
485 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dva plátky chleba rozlámeme do mísy se 170 ml studené vody a necháme je tak pět minut. Umixujeme loupané mandle, plátky dvou stroužků česneku a přidáme je k namočenému chlebu. Pomalu přilijeme olej. Až se vytvoří jemná pasta, přilijeme ocet, 625 ml studené vody a mixujeme. V míse směs osolíme, opepříme a pokud je polévka příliš hustá, přidáme ještě vodu.
  • 2
    Nevařenou polévku podáváme zastudena, můžeme ji ozdobit ještě mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.