Nevařená ředkvičková polévka
20 min.
Ingredience
- 50gramůRukola
- 100gramůŘedkvička
- 300mililitrůVývar zeleninový
- 30mililitrůOcet kvasný lihový
- 30mililitrůOlej olivový
- 300gramůJogurt bílý
- 1stroužekČesnek
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
637 mg
Postup přípravy
- 1Ředkvičky a rukolu omyjeme a pokrájíme na drobné kousky.
- 2Zalijeme vývarem, octem, olejem a jogurtem.
- 3Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme, dochutíme utřeným česnekem.
- 4Servírujeme dobře vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.