Normandská polévka
110 min.
Ingredience
- 3kusyBrambory
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1kusCeler - nať
- 1kusPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPórek
- 120gramůFazolové lusky zelené
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusKapusta hlávková
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce s vroucí vodou vložíme oloupané brambory nakrájené na čtvrtky, pórek nakrájený na kousky, sůl a pepř. Vaříme asi 30 minut.
- 2Potom přidáme spařenou nahrubo nakrájenou kapustu, zelené fazolky, celerovou nať, snítku petrželky a lžíci sádla. Vaříme asi 1 hodinu na silném ohni.
- 3Polévku podáváme bez chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.