Nové brambory karamelizované

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vroucí vodou uvaříme vydrhnuté brambory 10 minut, poté je scedíme.
  • 2
    V pánvi rozpustíme cukr, přidáme máslo a pomerančovou šťávu a mícháme, dokud se máslo nerozpustí. Do pánve přidáme brambory a smažíme je, dokud se neobalí karamelem. Obracíme je.
  • 3
    Brambory posypeme čerstvou petrželkou, osolíme a opepříme.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.