Nudle s fazolkami a smetanovou omáčkou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, na kousky nakrájené lusky povaříme asi 3 minuty v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Slaninu nakrájenou na nudličky rozškvaříme, přidáme prolisovaný česnek, na půlkolečka pokrájenou cibuli (několik ponecháme na ozdobu) a necháme zesklovatět. Vše pokapeme octem, přilijeme smetanu a povaříme. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou, promícháme s fazolkami a omáčkou.
  • 4
    Pokrm ozdobíme zbylými plátky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.