Nudle s mletým vepřovým masem a rajčaty

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1051 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
37 g
Sacharidy
134 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Šalotky opláchneme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme je a nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Ve větší pánvi rozehřejeme olej a za stálého míchání v něm krátce osmahneme česnek a šalotky. Pak přidáme maso, promícháme, dochutíme zázvorem a maso opečeme dozlatova. Do pánve přilijeme sójovou omáčku, přisypeme trochu kari koření a ještě krátce za stálého míchání smažíme. Potom přidáme nakrájená rajčata a vše vaříme za občasného míchání ještě 5 minut. Nakonec masovou směs dochutíme pepřem a solí.
  • 3
    V hrnci s vařící osolenou vodou uvaříme doměkka těstoviny. Uvařené nudle slijeme, okapané rozdělíme na servírovací talíře, dáme na ně masovou směs z pánve a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.