Nudlová polévka s tofu
15 min.
Ingredience
- 2litryVývar drůbeží
- 3lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceVíno rýžové japonské - Mirin
- 1lžičkaOlej sezamový
- 2lžičkyCukr třtinový
- 500gramůNudle vaječné
- 350gramůZelí čínské
- 250gramůSýr sójový - Tofu
- 120gramůCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1176 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
20 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Tofu pokrájíme na kostky. Čínské zelí nakrájíme na nudličky. Cibulku pokrájíme na kolečka. Vývar uvedeme k varu, přidáme sójovou omáčku, mirin, olej a cukr. Přisypeme nudle a čínské zelí. Vaříme 1 minutu. Pak přidáme tofu a necháme vařit další 2 minuty. Dochutíme solí a pepřem a servírujeme posypané cibulkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.