Obalený prejt

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
423 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vodou uvaříme 3 ks vejce, scedíme a dáme vychladnout.
  • 2
    Na pánvi s rozpáleným sádlem upečeme 6 ks omelet (na jednu porci omelety 1 ks vejce).
  • 3
    Jaternice dáme do mísy, přidáme na kostky nakrájenou papriku, feferonku, kapii, petrželovou nať, vařená, oloupaná a na kostky nakrájená vejce, všechno promícháme. Upečené omelety naplníme, jaternicovou směsi, srolujeme, konce uzavřeme a obalíme v mouce, v osoleném, opepřeném, rozkvedlaném vejci s pivem a strouhance.
  • 4
    Na pánvi rozehřejeme sádlo a na něm pozvolna z obou stran dozlatova smažíme připravené prejty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.