Obarovica

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
587 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí vody dáme vařit pečlivě očištěnou hlavu, jazyk, srdce a přidáme asi 1 lžíci soli. Dále přidáme rozpůlenou oloupanou cibuli, 2 stroužky česneku a asi 5-10 kuliček pepře.
  • 2
    Necháme vařit a asi po 45 minutách vložíme játra a vaříme vše do změknutí.
  • 3
    Kroupy uvaříme zvlášť.
  • 4
    Vývar procedíme a přidáme kroupy, na kousky nakrájené maso a droby, dochutíme solí.
  • 5
    Do talířů dáme asi lžičku nasekané petržele či pažitky a zalijeme horkou polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.