Obložená masová mísa

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3062 kcal
Bílkoviny
173 g
Tuky
184 g
Sacharidy
200 g
Vláknina
27 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy salátu rozložíme na velkou oválnou mísu. Na tři místa na míse upravíme uvařené kuřecí maso. Zavináče, uvařená vejce, šunku, rostbíf a pečené hovězí a jehněčí upravíme na mísu mezi kuřecím masem v paprscích vycházejících ze středu.
  • 2
    Zbývající místa mezi paprsky vyplníme hráškem, kuličkami hroznového vína, olivami, šalotkami, mandlemi a rozinkami.
  • 3
    Z pomerančů ostrouháme kůru a posypeme jí celou mísu. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na plátky. Obloženou mísu dotvoříme oranžovými plátky pomerančů a zelenými snítkami máty. Obloženou mísu podáváme s čerstvým křupavým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.