Okoun na roštu
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
30 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
928 mg
Vápník
5 g
Postup přípravy
- 1Okouny zbavíme šupin, vykucháme a omyjeme. Kůži podél páteře nařízneme po obou stranách, ryby osolíme opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Vnitřek okounů vyložíme natrhanou petrželkou, estragoenm a koprem.
- 2Maso potřeme olejem a na roštu je pomalu opékáme po obou stranách.
- 3Podáváme s plátky citronu a máslem utřeným s hořčicí.
- 4Vhodnou přílohou jsou petrželkové brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.