Okoun s piniovými ořechy

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
29 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 4 proužky nařežeme každý filet a poprášíme moukou.
  • 2
    V pánvi rozpálíme polovinu oleje a z obou stran osmahneme osolené filety. Dáme je na mísu a opepříme.
  • 3
    Přilijeme do pánve zbylý olej a kolečka cibule smažíme 8 minut, dokud nezměknou a nezezlátnou.
  • 4
    Posypeme filety cibulí, sultánkami a piniovými semínky.
  • 5
    Zylé suroviny smícháme a nalijeme na filety.
  • 6
    Necháme marinovat, dokud nevychladnou, poté zakryjeme a dáme do lednice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.