Okra s rajčaty a koriandrem

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Seřízneme tvrdou vnější část špičaté horní strany okry tak, abychom nepoškodili vnitřek.
  • 2
    Nakrájíme omytou a osušenou okurku na kousky.
  • 3
    V jedné vrstvě rozložíme na talíř a octem pokapeme.
  • 4
    Necháme uležet 20 minut.
  • 5
    Přidáme cukr, rajčata, sůl, bobkový list, pepř a koriandr. Promícháme a 35 minut dusíme.
  • 6
    Okru prohrábneme, vyjmeme bobkový list a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.