Okurková polévka
15 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 460gramůJogurt bílý
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusOkurka salátová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
713 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Salátovou okurku oloupeme a nastrouháme najemno, případně rozmixujeme. Přidáme utřený česnek, sůl a pepř a necháme chvíli odstát.
- 2Poté vmícháme jogurt a polévku vychladíme.
- 3Podáváme studenou s kostkou ledu, posypanou jemně nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.