Okurkové gazpacho

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Do směsi přidáme natrhaný salát, vodku, citrónovou šťávu, olej, česnek a koriandr. Přidáme nadrobený chleba a necháme 4 minuty odležet.
  • 3
    Poté vše rozmixujeme na hladkou kaši. Osolíme, opepříme a naředíme 380 ml vody.
  • 4
    Polévku necháme dobře vychladit.
  • 5
    Servírujeme posypané sekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.