Olivová tapenáda s ančovičkami
5 min.
Ingredience
- 50gramůAnčovičky konzervované
- 100gramůOlivy černé
- 2stroužkyČesnek
- 1kusOkurky nakládané
- 1kusLimetka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do mixéru nasypeme ančovičky včetně nálevu, vypeckované olivy, okurku a limetkovou šťávu. Česnek oloupeme a přidáme ke zbytku surovin. Vše rozmixujeme do hladka, dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti, necháme 15 minut odležet v ledničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.