Olivový salát s tuňákem a vejci

17 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
649 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
45 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme olej, prolisovaný česnek, ocet, sůl, pepř a promícháním vytvoříme zálivku.
  • 2
    Fazolky na polovinu vaříme v osolené vodě 2 minuty doměkka. Pak je scedíme. Nakrouhané zelí smícháme s plátky okurky, čtvrtkami rajčat a fazolkami.
  • 3
    Tuňáka rozebereme na menší kousky, ančovičky nakrájíme na kousky, vejce uvaříme natvrdo, oloupeme je a nakrájíme na čtvrtky.
  • 4
    K salátu přidáme ančovičky, tuňáka, vejce, olivy a zálivku. Promícháme ho a podáváme s bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.