Omáčka z červeného vína

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
25 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté hovězí maso důkladně opečeme na horkém oleji. Oloupeme cibuli a česnek, očistíme zeleninu, vše nakrájíme na velmi drobné kousky. Přidáme je k masu spolu s rajským protlakem a znovu řádně opečeme. Přilijeme červené víno, ochutíme bobkovým listem a hřebíčkem a necháme v nezakryté nádobě vařit 15-20 minut. Scedíme, ochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou, vmícháme vločky studeného másla. Jakmile se omáčka spojí, nesmí se již znovu vařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.