Omáčka z oliv a artyčoků
10 min.
Ingredience
- 250gramůArtyčoky
- 1lžícePetržel - nať
- 100gramůOlivy černé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůTěstoviny konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
4 g
Cukr
619 mg
Postup přípravy
- 1Artyčoky v oleji z konzervy slijeme, dvě lžíce oleje si ponecháme. Artyčoková srdíčka nasekáme, dáme do mísy, přidáme nasekanou petržel, olej, olivy nakrájené na plátky, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.