Omeleta s čerstvými bylinkami

15 min.
Evropa
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
22 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželku, pažitku, kerblík a estragon pokrájíme nadrobno.
  • 2
    V misce rozšleháme metlou vejce, osolíme, opepříme, přisypeme pokrájené bylinky a promícháme.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo, přilijeme vejce s bylinkami a smažíme omeletu po obou stranách dozlatova.
  • 4
    Podáváme jako snídani s bílým pečivem a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.