Omeleta s Parmezánem a rajčaty

22 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, cibulky nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky. Petržel nasekáme na jemno, sýr nastrouháme.
  • 2
    Olej rozpálíme v pánvi, přidáme brambory a smažíme do změknutí asi 5 minut. Přidáme cibulku a rajčata, smažíme další 2 minuty. Vmícháme petržel, osolíme, opepříme a zalijeme vejci. Navrch posypeme Parmezánem, přiklopené smažíme 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.