Omeleta s Parmezánem a rajčaty
22 min.
Ingredience
- 100gramůBrambory
- 180gramůCibulka jarní
- 120gramůRajčata
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 130gramůSýr Parmezán
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, cibulky nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky. Petržel nasekáme na jemno, sýr nastrouháme.
- 2Olej rozpálíme v pánvi, přidáme brambory a smažíme do změknutí asi 5 minut. Přidáme cibulku a rajčata, smažíme další 2 minuty. Vmícháme petržel, osolíme, opepříme a zalijeme vejci. Navrch posypeme Parmezánem, přiklopené smažíme 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.