Omeleta s ricottou a parmezánem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1058 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
62 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozšleháme s polovinou másla, přidáme mléko a mouku. Parmezán nastrouháme, smícháme s ricottou, nasekanou petrželkou a vodou. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Zbytek másla rozpálíme na pánvi, vlijeme polovinu vaječné směsi a krouživým pohybem rozlijeme po dne pánve. Usmažíme omeletu, kterou přendáme na talíř. Poté usmažíme stejným způsobem druhou polovinu vaječné směsi. Usmažené omelety potřeme sýrovou pomazánkou a srolujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.