Omeleta se slaninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Posekáme nadrobno pažitku, petrželku, kerblík a jarní cibulku.
  • 2
    Vejce metlou v misce rozšleháme, osolíme, opepříme a vmícháme do nich bylinky. Vejce vlijeme do pánve, kde jsme rozpustili máslo. Omeletu usmažíme dozlatova po obou stranách.
  • 3
    Anglickou slaninu nakrájíme na slabé proužky, na pánvi je zprudka opražíme a poklademe na povrch omelety.
  • 4
    Podáváme jako vydatnou snídani s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.