Opečené brambory a okurkami a ovčím sýrem

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, uvaříme v osolené vodě a scedíme. Okurky omyjeme, podélně rozpůlíme, zbavíme semen a rozkrájíme na plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm brambory a prolisovaný česnek. Přidáme okurky, nasekané feferonky a olivy. Vše zvolna opékáme asi 5 minut.
  • 3
    Omytý kopr nasekáme, snítku ponecháme na ozdobu. Kopr a sýr nakrájený na kostky přidáme k bramborám se zeleninou, dusíme pod poklicí asi 2 minuty. Nakonec pokrm osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a ozdobíme snítkou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.