Opékaná šalotka

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev nakrájíme na hranolky. Na oleji ve velké pánvi mírně zkaramelizujeme cukr, přidáme mrkev a oloupanou šalotku a chvíli opékáme. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Potom vmícháme ocet, víno, nasekané bylinky a vše podusíme asi 30 minut.
  • 3
    Nakonec přidáme rozinky a piniové oříšky.
  • 4
    Pokrm podáváme studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.